Om företaget

Företaget SFS finns i Åtvidaberg men vi erbjuder våra tjänster i hela Östergötland med omnejd. Både du som privatperson och du som har företag kan boka in oss för städtjänster och fastighetsskötsel.

Vårt mål är att kunna ge dig som kund en lugnare och bekvämare vardag där du får tid över till annat. Med vår hjälp kan du börja gå den där målarkursen eller får tid att slå dig ner i trädgården med en bra bok. Vi gör helt enkelt vardagen lite enklare för dig.
Vi är mycket flexibla och kan åta oss både längre och kortare uppdrag av alla storlekar. Det ska vara lätt att få hjälp och vi finns alltid nära till hands när du behöver något. Berätta vilka önskemål du har och vi anpassar oss.

För oss är det otroligt viktigt att du känner att vi gör det som du bokar oss för, du ska alltid ha känslan av att vi gjort det där lilla extra som ger dig mervärde. Du kan dessutom utnyttja rutavdrag för våra tjänster.
All vår personal har kollektivavtal och de är ansvarsförsäkrade. De arbetar självklart under tystnadsplikt.  

Miljöpolicy

Städ & Fastighetsskötsel AB ska vara ett företag som verkar för en bättre miljö genom att ständigt värdera det vi gör utifrån dess miljöpåverkan.

Miljöorganisation
Från och med 2015-01-01 drivs miljöfrågorna av en miljöansvarig. Genom den miljöansvarige ökas samordningen och integreringen i verksamheten och med våra leverantörer. Vårt miljöarbete, omfattar projekt och aktiviteter med anknytning till all verksamhet i företaget. För att på sikt uppnå en harmonisering och standardisering av vårt kvalitetsarbete pågår en integrering i samband med vår verksamhetsutveckling. Detta baseras på den internationella standarden ISO 14001. Vi kommer under de närmaste åren att certifiera företaget enligt denna norm. Genom kontinuerliga personalmöten, diskussioner med kunder och leverantörer kan vi hjälpas åt att föra miljöarbetet framåt i hela företaget.

Vi ska därför:

  • Öka kunskapen och höja medvetandet kring miljöfrågor hos alla anställda.
  • Påverka, ställa krav på och samarbeta med andra företag, leverantörer, myndigheter och organisationer.
  • Se miljöförbättrande åtgärder som investeringar.
  • Förebygga föroreningar i luft, mark och vatten genom att beakta miljöpåverkan av det vi gör.
  • Ständigt sträva efter att förbättra utnyttjandet av våra resurser inom företaget.
Intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss!